Πολλά συγχαρητήρια του Χιμένεθ στους παίκτες

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την εξαιρετική τους παρουσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν είχε πλούσιο θέαμα, αλλά από τακτικής πλευράς ένα πραγματικά αξιόλογο στήσιμο από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Κατά γενική ομολογία εκείνος πήρε το ντέρμπι, άλλωστε συνήθως στους προπονητές πιστώνονται οι νίκες που έρχονται από ομαδική προσπάθεια με ένδεκα διακριθέντες και όχι με πρωταγωνιστές έναν, ή δύο ή τρεις το πολύ παίκτες. Στην προπόνηση, όμως, θέλησε να τονίσει την προσπάθεια των παικτών και ιδίως εκείνων που (θα) έρχονται από τον πάγκο:

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη, που ήταν σημαντική. Είχατε συγκέντρωση και αγωνιστικότητα και δεν αφήσατε τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έγιναν κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα λόγω του πλάνου που θέλαμε να βγει στο γήπεδο.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού μπήκαν και ο Λάζαρος με τον Βινίσιους για να δώσουν ενέργεια στα άκρα, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι και βοήθησαν πολύ. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους γιατί πραγματικά όλοι σας κάνατε πολύ καλή δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα