“Δεν μπορούσα να αντέξω την έλλειψη του πατέρα μου”

Aποφασισμένος να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2Night Show” o Kώστας Τσουρός.

Ο εκ των άμεσων συνεργατών της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό”, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες που είχε με τον πατέρα του, μέχρι πριν από δύο χρόνια.

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έλειπε πολλά χρόνια. Την έλλειψή του κι εγώ και η αδερφή μου, πολλές φορές δεν μπορούσαμε να την αντέξουμε. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να με πάρει να παίξουμε, να πάμε στο γήπεδο μαζί…”, σχολίασε και συνέχισε:

“Αυτά εγώ τα έχασα. Πολλοί πατεράδες φίλων μου προσπαθούσαν να με παίρνουν κι εμένα μαζί για να έχω αυτό το πατρικό πρότυπο στην καθημερινότητά μου. Μέχρι που πήρε σύνταξη ο πατέρας μου οι σχέσεις μας δεν ήταν και πάρα πολύ καλές. Σκέψου ότι ερχόταν μετά από δύο χρόνια και νόμιζε ότι είχα μείνει εκεί που με είχε αφήσει.

Είχε φύγει όταν πήγαινα Α’ Λυκείου και γύρισε όταν είχα τελειώσει το σχολείο και νόμιζε ότι εγώ ήμουν Α’ Λυκείου. Ο πατέρας μου ήταν ούτως ή άλλως ένας πολύ αυστηρός άνθρωπος και νόμιζε πως όταν γυρίσει πρέπει να φανεί ότι αυτός είναι η κεφαλή της οικογένειας.

Πριν από δύο χρόνια κάναμε την κουβέντα και οι σχέσεις μας αποκαταστάθηκαν πλήρως. Έκατσα του μίλησα, δεν τα αναγνώρισε όλα φυσικά, αλλά πλέον κι αυτός έχει αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα. Για να καταφέρω να φτάσω σε αυτό το σημείο έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου. Χρειάστηκαν χρόνια για να μπορέσω εγώ να το αντέξω, να του συγχωρήσω πράγματα και να μπορέσω να του μιλήσω. Χρειάστηκε 4 χρόνια να κάνω ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να αντεπεξέλθω σε όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα