«Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες»

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της Amy Winehouse, η οποία έγραψε βιβλίο για τη ζωή της κόρης της, και εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Loving Amy» και στο οποίο η Janis φέρνει στο φως της δημοσιότητας σοκαρίστηκες λεπτομέρειες για τη ζωή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, λίγο πριν την αυτοκτονία της.

«Πήγα στο σπίτι για να τη δω και μου άνοιξε ο σωματοφύλακάς της. Είδα στο σαλόνι σπασμένα μπουκάλια και μία απίστευτη ακαταστασία. Μου ζήτησε να περάσω στο σαλόνι και να την περιμένω. Εκείνος πήγε στο υπνοδωμάτιο της να τη φέρει! Άργησαν πολύ» θυμάται η μητέρα της τραγουδίστριας και συνεχίζει «ήταν σε τέτοια κατάσταση που την έκανε ο σωματοφύλακας μπάνιο, την έντυσε και τη χτένισε ώστε να είναι ευπρεπής. Η εικόνα της πλέον κατέρρεε! Βρωμούσε αλκοόλ και ήταν υποβασταζόμενη, καθώς δεν μπορούσε, από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, να σταθεί στα πόδια της. Μία μέρα μετά, στις 23 Ιουλίου του 2011, η κόρη μου έφυγε από τη ζωή και δεν την ξαναείδα ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα