Δεν σκότωσαν το άλογο πριν γεράσει (Video)

Συνεχίζει να παίζει στο μαγικό κόσμο του NBA ένας από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ο Κόμπι Μπράιαντ, αλλά μάλλον θα έπρεπε να έχει εγκαταλείψει, ή έστω να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη, όπως φημολογούταν το καλοκαίρι.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής, δύο φορές πρώτος σκόρερ του NBA, εννέα φορές μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας, δις χρυσός Ολυμπιονίκης, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών των Lakers (οι διακρίσεις είναι αναρίθμητες), δεν παραδειγματίστηκε από την περσινή του μέτρια παρουσία μετά τον τραυματισμό του και παρέμεινε ενεργό μέλος των L.A. Lakers, με αποτέλεσμα το φετινό του ξεκίνημα να είναι τραγικό. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του παραπαίουν, ενώ μόλις πρόσφατα και ο ίδιος παραδέχθηκε πως παίζει χάλια.

Με τους Nuggets ήταν και πάλι απελπιστικός. Μιλάμε για ένα «δυάρι» που παλιά είχε τους 40 πόντους στο τσεπάκι, αλλά τώρα σε ηλικία 37 ετών,  τα ποσοστά του στα 3ποντα κυμαίνονται στο 20%, ενώ πολλά σουτ του είναι εντελώς άστοχα! Στο τελευταίο παιχνίδια είχε συνολικά 4 στα 11 προσπάθειες (3 στα 6 δίποντα και 1 στα 5 τρίποντα) και από τα επτά άστοχα σουτ, τα τρία ήταν air ball. Τα δύο υπάρχουν στο βίντεο που ακολουθεί και προσέξτε πως σκύβει το κεφάλι μετά τις άστοχες προσπάθειές του:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα