Δεν τον αφήνουν να «αγιάσει» !

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Ο Ολυμπιακός διατηρεί στις τάξεις του και τον Ρομπέρτο, και τον Μιλιβόγεβιτς, αλλά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού οι ομάδες που ενδιαφέρονται δεν δίνουν τα εκατομμύρια που ζητάνε οι Πειραιώτες.

Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πως έρχεται πρόταση που καλύπτει τα «θέλω» των νταμπλούχων. Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της τον 21χρονο Μαζουακού που ήρθε πέρσι στον Ολυμπιακό και με 41 συμμετοχές βοήθησε την ομάδα του να πάρει το νταμπλ και να κάνει αυτή την αξιοπρόσεκτη πορεία στο Champions League. Η ελληνική ομάδα ζητάει οκτώ εκατομμύρια, οι Ιταλοί φαίνεται να τα δίνουν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να βάλουν στο πλάνο τι θα κάνουν με τα λεφτά και πως θα αντικαταστήσουν τον νεαρό αριστερό μπακ.
Αν η πρόταση των Ιταλών είναι μικρότερη, βέβαια, θα υπάρξει προβληματισμός, αφού η διοίκηση του Ολυμπιακού ψάχνει να κάνει μία πώληση για να τονώσει το ταμείο, αλλά μέχρι στιγμής μόνο απορρίπτει, αφού καμία προσφορά δεν έχει ικανοποιήσει απόλυτα. Ίσως αυτή τη φορά, λοιπόν, να δεχθούν μία μείωση για να συνεχιστεί η παράδοση που θέλει την Ίντερ να αποκτά το αριστερό μπακ του Ολυμπιακού (βλέπε Γεωργάτος).

Στην όλη υπόθεση δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ακόμη παράμετρος, που λέγεται Γκάρι Μεδέλ. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να ενδιαφέρεται έντονα για τον Χιλιανό αμυντικό (που παίζει και ως αμυντικό χαφ) και δεν αποκλείεται να γίνει τελικά κάποια μορφή ανταλλαγής. Ο Μεδέλ είναι 80 φορές διεθνής με την κάτοχο του Copa America, Χιλή, και φυσικά διαθέτει τρομερή εμπειρία από το Καμπιονάτο, την Premier League, την Primera Division, ενώ έχει παίξει και στην Μπόκα Τζούνιορς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα