Δημήτρης Γούτας όπως λέμε Παρασκευάς Άντζας

Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι η ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και της Δράμας βγάζει ταλεντάρες. Και όσο οι παραδοσιακά μεγάλες ομάδες της Μακεδονίας δεν το εκμεταλλεύονται, τόσο αυτοί μετά τα 20 κατεβαίνουν προς το λεκανοπέδιο για να βρουν καταφύγιο σε μία μεγάλη ομάδα του νότου. Αυτή τη φορά, στο μάτι του «ερυθρόλευκου κυκλώνα» βρίσκεται ένας Καβαλιώτης, ο γεννημένος το 1994, Δημήτρης Γούτας.

Κυκλοφορούσε για μήνες στην πιάτσα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον Γούτα στο λιμάνι και τα σενάρια φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του ΟΣΦΠ να έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες και να απομένουν μόνο τα τυπικά, προκειμένου από την 1η Ιουνίου ο 20χρονος αμυντικός να φορέσει τον έφηβο στο στήθος και να ακολουθήσει τη διαδρομή του Παρασκευά Άντζα, ο οποίος στην ίδια περίπου ηλικία και μετά από τρία χρόνια στη Skoda, είχε μετακομίσει στον Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν ότι ο Γούτας έχει και τα φόντα να διαπρέψει στην ομάδα, αλλά και αυξημένες πιθανότητες να αποτελέσει μήλον τις έριδος για μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να εκτιμούν τις ικανότητες των Ελλήνων κεντρικών οπισθοφυλάκων.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί, θωρακίζει για πολλά χρόνια το προβληματικό – ως έχει αυτή τη στιγμή – κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών, χωρίς να δημιουργεί μεγάλο κόστος στο ταμείο. Με μοναδική ευχή να υπερβεί την καριέρα του Άντζα, ο οποίος μάλλον έμεινε στάσιμος, παρά τη μετακόμισή του στην ομάδα του Πειραιά όταν αυτή ήταν στα καλύτερά της, το 1998.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα