«Διάβολοι» και «βασίλισσα» για Κουαδράδο!

Εκεί που πιστέψαμε ότι «έκλεισε» η υπόθεση του Χουάν Κουαδράδο, τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο διάστημα και δη τον Γενάρη, εμφανίστηκαν από τη μία οι «κόκκινοι διάβολοι» και από την άλλη η «βασίλισσα», θέτοντας εκ νέου θέμα μεταγραφής του Κολομβιανού!

Το θέμα έχει ως εξής. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με την Φιορεντίνα, με αυξημένες αποδοχές και χρονική επέκταση. Στη συμφωνία συμπεριλήφθηκε ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ορίστηκε, με άλλα λόγια, συγκεκριμένο ποσό για τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Όλα αυτά συνέβησαν περί τα μέσα Οκτωβρίου. Ένα μήνα μετά, εμφανίζονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρονται εκ νέου για τον διεθνή παίκτη. Οι δύο «κολοσσοί» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δηλώνουν διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κουαδράδο, γεγονός που αν συμβεί, η Φιορεντίνα δεν θα έχει τρόπο να αντιδράσει.

Η μάχη, λοιπόν, περιορίζεται στο πεδίο του ποδοσφαιριστή. Εφόσον ο ίδιος επιθυμήσει να πάρει μεταγραφή, θα κληθεί να επιλέξει το καλύτερο για τον ίδιο και την καριέρα του. Στην Αγγλία και την Ισπανία, πάντως, ετοιμάζονται για… τιτανομαχία, ενώ στη Φλωρεντία αρχίζουν να προγραμματίζουν την επόμενη μέρα, δηλαδή τον Ιανουάριο, δίχως τον Χουάν Κουαδράδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα