Διάκριση για τον Γιάννη Αντεντοκούμπο

Στη λίστα 16 νέων αθλητών με προοπτικές εξέλιξης και εκτίναξης του κασέ τους βρίσκεται ο Γιάννης Αντεντοκούμπο. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής μπήκε στη λίστα της ιστοσελίδας οικονομικού περιεχομένου BusinessInsider, που στο συγκεκριμένο της άρθρο λογίζει τους συγκεκριμένους αθλητές ως χρηματιστηριακές μετοχές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιστοσελίδα είναι γεμάτη με 12 αμερικάνους αθλητές, έναν Ιάπωνα, έναν Μεξικάνο. συν τον Γιάννη, δείγμα του πόσο πιστεύουν σε αυτόν τον καλαθοσφαιριστή οι άνθρωποι που τον παρακολουθούν είτε από την αθλητική σκοπιά, είτε από οποιαδήποτε άλλη.

Το αποθεωτικό κείμενο της ιστοσελίδας για τον Γιάννη αναφέρει: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστός σαν GreekFreak τη σεζόν 2014-2015 ήταν καλύτερος από ότι όλοι περίμεναν. Έχει το ύψος ενός σέντερ, τις ικανότητες ενός γκαρντ και απίστευτο άνοιγμα χεριών.Τον έχουν συγκρίνει με θρύλους όπως ο Κέβιν Ντουράντ και ο Κέβιν Γκαρνέτ. Έχει περισσότερο φυσικό ταλέντο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της ηλικίας του και εάν συνεχίσει να εξελίσσεται μπορεί να αναδειχθεί σε κυρίαρχο όνομα του NBA μαζί με τον Άντονι Ντέιβις, μόλις η εποχή του Λεμπρόν φτάσει στο τέλος της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα