Δικέφαλος κάτω από τη μπάρα!

Αυτό που λείπει από τον ελληνικό αθλητισμό είναι μία… οπαδική κερκίδα να προσπαθεί να εμψυχώσει ένα  αρσιβαρίστα κατά τη διάρκειας της άρσης! Δεν αποκλείεται, ωστόσο, αυτή την εικόνα να τη δούμε σύντομα στα γυμναστήρια, εάν και εφόσον υλοποιηθεί το όραμα των ανθρώπων της ΑΕΚ για δημιουργία τμήματος άρσης βαρών, αλλά και τριάθλου.

Η Ένωση έχει παραδοσιακά διακρίσεις σε δυναμικά σπορ (ξιφασκία, πυγμαχία) και φαίνεται πως θέλει να μπει σε τροχιά επιτυχιών και στην άρση βαρών, αφού πίσω από το εγχείρημα δεν είναι όποιος κι όποιος, αλλά ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών όλων των εποχών και σίγουρα σπουδαιότερος αρσιβαρίστας, ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου και με άλλους ανθρώπους σχετικούς με το εγχείρημα, ενώ την ίδια ώρα επιχειρείται και δημιουργία τμήματος τριάθλου!

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δημιουργήσει το τμήμα η ΑΕΚ και να φέρει κόσμο στο άθλημα που προσέφερε τεράστιες χαρές στους Έλληνες φιλάθλους τα τελευταία χρόνια και μόνο όσοι παρακολούθησαν από κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε άλλες διοργανώσεις το συγκεκριμένο σπορ ξέρουν τι αδρεναλίνη μπορεί να προσφέρει στον κόσμο. Σημειώνουμε πως η δημιουργία τμήματος χάντμπολ από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ζωντάνεψαν ξαφνικά και την ελληνική χειροσφαίριση κι αν είναι αυτός ένας τρόπος προσέλκυσης παιδιών στον αθλητισμό έχει καλώς, αρκεί φυσικά να μην συνδέεται με τη μάστιγα των αναβολικών.

Πρόθεση της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας είναι η συμμετοχή των νεαρών αθλητών να είναι δωρεάν και τα έξοδα να καλύπτονται από χορηγούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα