«Δικό τους πρόβλημα, εμείς συνεχίζουμε!»

Ο Ολυμπιακός είναι παραδοσιακά ομάδα που παίζει καλύτερα όταν αποκτά ρυθμό και που συνήθως εμφανίζει προβληματικό πρόσωπο, όταν προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων και η μη τέλεση του αγώνα με τον ΠΑΟ, οδηγεί τον Ολυμπιακό στο Μόναχο κόντρα στην πιο καταιγιστική ομάδα της Ευρώπης χωρίς παιχνίδι εδώ και τρεις εβδομάδες και αυτό είναι ότι χειρότερο. Γι’ αυτό και οι Πειραιώτες ήθελαν να διεξαχθεί το ματς στη Λεωφόρο ακόμη και μετά τη ρήψη της φωτοβολίδας προς τον Φινμπόγκασον.

Στα αποδυτήρια, βέβαια κι όσο έρχονταν τα νέα από τις οδομαχίες στην Λ. Αλεξάνδρας άρχισε να επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της αποστολής του Ολυμπιακού και πλέον σκέφτονταν ότι θα ήταν προτιμότερο ο διαιτητής Παππάς να μην επιτρέψει την τέλεση του αγώνα και όταν τελικά πάρθηκε η απόφαση, άπαντες ήταν μάλλον ανακουφισμένοι, εκτός του Μάρκο Σίλβα που ήθελε να δει τους παίκτες του να βγάζουν αυτό το δύσκολο 90λεπτο.

Βέβαια, επειδή πάντα η ασφάλεια του αθλητή είναι πάνω απ’ όλα, τελικά άπαντες αποδέχθηκαν την κατάσταση και σκέφτονται πια το ματς στο Μόναχο της Τρίτης. Όσον αφορά τα επεισόδια και το τι ακολούθησε, το μήνυμα από τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο: «Δικά τους προβλήματα, εμείς συνεχίζουμε!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα