«Δρακόντεια μέτρα» ασφαλείας στο ντέρμπι

Ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας έκρινε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», η ελληνική Αστυνομία, η οποία αποφάσισε να λάβει το μέγιστο επίπεδο μέτρων που προβλέπονται.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ειδικών δυνάμεων, οι οποίες θα αποκλείσουν την πρόσβαση στο γήπεδο σε όσους δεν φέρουν εισιτήριο ή δεν έχουν κάποια δουλειά στους χώρους πέριξ, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ θα κρατηθεί μυστική και ο χώρος που θα σταθμεύσει το πούλμαν, θα είναι αποκλεισμένος σε μεγάλη ακτίνα.

Επίσης, στο γήπεδο θα βρίσκονται δύο εισαγγελείς, προκειμένου να καταγράψουν όλα τα γεγονότα εντός και εκτός γηπέδου και να παρέμβουν σε όποια κατάσταση δημιουργηθεί. Εντός αγωνιστικού χώρου, έχει προβλεφθεί να βρίσκεται μία διμοιρία των ΜΑΤ πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, μία στα αποδυτήρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης (!!!), ενώ θα είναι stand by περισσότερες από τέσσερις διμοιρίες, προκειμένου να εισέλθουν στο γήπεδο και να παραμείνουν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, αν και εφόσον παραστεί ανάγκη.

Στον ΠΑΟΚ έχει δοθεί μία σουίτα στα επίσημα του «Καραϊσκάκης», η οποία θα φυλάσσεται σχολαστικά. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα δώσει το «παρών» ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα