Δωρεάν συναυλία τής ΕΛΣ στο Ολυμπιείο και προσκλήσεις για τα Επιδαύρια

Μια συναυλία που προσδοκά να γίνει κοινωνικό γεγονός, μια συναυλία-προσφορά στους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την επίβλεψη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, με ελεύθερη είσοδο, την Τετάρτη 29 Ιουλίου στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου.

Τσέλια Κοστέα

 

Η Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΛΣ υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη και με σολίστ τους Τσέλια Κοστέα, Δημήτρη Πλατανιά και Δημήτρη Πακσόγλου θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από  τις όπερες «Ναμπούκο», «Τροβατόρε», «Αΐντα», «Τόσκα» κ.ά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανεμηθούν δύο ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου του Ολυμπιείου (λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας).

Εξάλλου συνεχίζεται το πρόγραμμα παροχής δωρεάν προσκλήσεων σε ευπαθείς ομάδες, την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, για τις παραστάσεις του θεάτρου Νο σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαρμαρινού στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και κατόπιν στις επόμενες παραστάσεις των φετινών Επιδαυρίων.

 

Τσέλια Κοστέα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα