Δύο πλάνα για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό

Δύο πλάνα έχει καταστρώσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας για τη συνέχεια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, υπάρχει διαφορετικός σχεδιασμός σε περίπτωση πρόκρισης επί της Κλαμπ Μπριζ και διαφορετικός σε περίπτωση αποκλεισμού.

Αν ο Παναθηναϊκός περάσει το εμπόδιο των Βέλγων, θα διασφαλίσει δύο πράγματα. Πρώτον, την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League. Δεύτερον, ακόμη και να μην περάσει από τα Play Off του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού, θα έχει διασφαλίσει τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας, με τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Σε κάθε περίπτωση, τα έσοδα και οι ανάγκες θα είναι πολύ διαφορετικές. Εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει το εμπόδιο της Μπριζ, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει μία δυνατή μεταγραφή που έχει σχεδόν κλείσει σε προφορικό επίπεδο, η οποία όμως, θα «παγώσει» αν η ομάδα αποκλειστεί και συνεχίσει στα play off του Europa League.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα γίνουν μία ή δύο κινήσεις ακόμα, για να έχει βάθος στον πάγκο του ο Γιάννης Αναστασίου. Η προσπάθεια ούτως ή άλλων επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός ή δύο εξτρέμ. Η υπόθεση του Μαυρία παραμένει ανοικτή, αλλά έχει «παγώσει» μέχρι να περάσουν τα δύο παιχνξίδια με τους Βέλγους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα