Δύο 90λεπτα απόσταση από ένα τεράστιο ρεκόρ ο Πετρ Τσεχ

Έτοιμος να γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της Premier League είναι ο Τσέχος γκολκίπερ Πετρ Τσεχ, ο οποίος το καλοκαίρι μετακινήθηκε από την Τσέλσι στην Άρσεναλ.

Ο διεθνής πορτιέρο χρειάζεται μόλις δύο ακόμη «καθαρά» 90λεπτα, προκειμένου να φτάσει τον πρώτο στη σχετική λίστα του αγγλικού πρωταθλήματος Ντέιβιντ Τζέιμς και ένα ακόμη, για να τον ξεπεράσει και να καθίσει αναπαυτικά στον θρόνο του. Ο Τσεχ έχει 167 ματς δίχως να δεχθεί γκολ, ενώ ο Τζέιμς 169.

Ο διεθνής τερματοφύλακας των Λονδρέζων πρέπει να διατηρήσει το απαραβίαστο στην εστία του κόντρα στην Έβερτον, το Σάββατο (24/10), να κάνει το ίδιο με τη Σουόνσι, στις 31 του μήνα και να περιμένει το ματς με την Τότεναμ, στις 8 Νοεμβρίου, για να πανηγυρίσει μία απίστευτη προσωπική επίδοση.

Ο Αρσέν Βενγκέρ όχι μόνο θα ενισχύσει τον παίκτη του να πετύχει αυτό το μεγάλο ρεκόρ, αλλά αν χρειαστεί θα… αποκρούσει ο ίδιος την μπάλα, καθώς το απαραβίαστο σε τρεις σερί αγώνες για τον Τσεχ, συνεπάγεται αυτόματα και ισάριθμες επιτυχίες για τους «κανονιέρηδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα