Δώσε θάρρος στον …Πολάκη

Το είχε που το είχε από μόνος του ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης άντε να τον σταματήσεις τώρα, μετά και την διπλή στήριξη από τον πρωθυπουργό, μία κατά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Υπουργείο Υγείας και μία χθες κατά τη συζήτηση στη Βουλή.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την δεύτερη στήριξη ο κ. Πολάκης ξαναχτύπησε μέσω του facebook, με νέες επιθέσεις εναντίον δικαστών του ΣτΕ για την απόφαση παραγραφής υποθέσεων φοροδιαφυγής μετά την παρέλευση πενταετίας.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη

«Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες (με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ένα χρόνο τα στελέχη του Υπ. Οικονομικών ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο ‘νομικό πολιτισμό’ που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι ‘πυλώνες του έθνους’ που ειναι στις λίστες!!!

Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης ‘το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα