«Είμαι ακόμα καψούρα με τον Γιάννη»

Η Μαρία Κορινθίου, δηλώνει ακόμα καψούρα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, και σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι τον ζηλεύει!

Σε ερώτηση που της τέθηκε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιάννη απαντάει: «Όχι! Είμαι ακόμα καψούρα με τον Γιάννη!».

Όσο για τον τίτλο που θα έβαζε στον γάμο τους: «Σχέση πάθους… Είμαστε μαζί 6,5 χρόνια, αν δεν νιώθαμε αυτά που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρχουμε μόνο και μόνο για το παιδί. Είμαστε πολύ εκρηκτικοί και δεν συμβιβαζόμαστε για τίποτα και για κανέναν!».

Ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση σας; «Εκείνος… Τον είδα για πρώτη φορά στην Κύπρο και με διεκδίκησε έντονα, όμως επειδή τότε ήταν περιζήτητος εργένης και είχε όποια ήθελε εγώ δεν του έδωσα καμία σημασία! Μάλιστα επειδή και εγώ ήμουν στα πάνω μου, ήμουν αδιάφορη στο να κυνηγήσω κάποιον, με φλέρταραν και δεν τους έβλεπα! Έλεγα «τι θες να μας πεις τώρα και συ από τη ζωή σου!».

Άραγε ζηλεύει;: «Ναι, είμαι ζηλιάρα και γενικά δεν εφησυχάζω με τίποτα. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα, ούτε καν τον περίγυρο, έχω alert! Πάντως ο Γιάννης δεν μου έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για να τον αμφισβητήσω. Είμαι πολύ καχύποπτη με τους ανθρώπους και δύσκολα ανοίγομαι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα