Ενδιαφέρον από βενζινάδικο για τον Άρη Θεσσαλονίκης!

 

 

Όταν την Παρασκευή το απόγευμα, 10/7, ο Κώστας Παπακωνσταντίνου επισκέφτηκε τα γραφεία του ερασιτέχνη Άρη, οι άνθρωποι που τον υποδέχθηκαν πίστεψαν ότι κρατάει στα χέρια του κάτι ενδιαφέρον.

Ο συγκεκριμένος κύριος παρέδωσε στη διοίκηση του συλλόγου μία επιστολή με υπογραφή της εταιρίας Chatsworth Consortium Limited, η οποία επιστολή ανέφερε πως η συγκεκριμένη εταιρία αραβικών συμφερόντων ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Άρη, σε περίπτωση που η ομάδα κερδίσει την άνοδο στη Football League στα χαρτιά.

Προφανώς ξεκίνησε τότε μία έρευνα, για να ξέρουν και οι άνθρωποι του Άρη με τι έχουν να κάνουν. Αρχικά διαπίστωσαν πως η εταιρία όντως υφίσταται εδώ και δύο χρόνια. Μετά άρχισαν να παρατηρούν πως έχει μικρούς τζίρους. Αργότερα, μπήκαν στη διαδικασία να βρουν αν είναι θυγατρική εταιρία και τελικά κατέληξαν πάνω στην Texaco!

Όταν, λοιπόν, αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για αντιπροσωπεία της μεγάλης αυτής εταιρίας στο Λονδίνο θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς πρεσβεύει. Άρχισαν λοιπόν τα τηλέφωνα και κατάλαβαν πως η εταιρία με το… πιασάρικο όνομα, είναι απλά ένα βενζινάδικο στο Λονδίνο.

Οι άνθρωποι του Άρη προσπάθησαν να καταλάβουν αν την πλάκα την έκανε ο ίδιος ο Παπακωνσταντίνου ή αν κι αυτός πιάστηκε κορόιδο από κάποιους άλλους. Το σίγουρο είναι πως κάποιος βάλθηκε να κάνει πλάκα στον Ερασιτέχνη Άρη, σε μία δύσκολη περίοδο στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα