Ενδοοικογενειακή σύρραξη στον ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού!

 

Η Επιτροπές Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τον τομέα. Προφανώς στην Υγεία και στην Παιδεία είναι πιο συχνές οι Επιτροπές, αλλά και στον Αθλητισμό δεν είναι και τόσο αραιές. Στην πιο πρόσφατη, μάλιστα, υπήρξε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να διακοπεί!

Αρχικά η Επιτροπή αναγνώρισε το δίκαιο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που σκοπεύουν να κατέβουν σε αποχή, βγάζοντας μάλιστα την εξής ανακοίνωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιριστών και δηλώνει έτοιμος να συμβάλει στην κατεύθυνση της θετικής επίλυσης του ζητήματος, για την αποκατάσταση έστω και ενός μικρού τμήματος των εργασιακών δικαιωμάτων των εν λόγω εργαζομένων. Η δημιουργία του συγκεκριμένου ταμείου προβλέπεται από τα καταστατικά των Super League και Football League, χωρίς όμως να έχουν γίνει μέχρι σήμερα τα απαραίτητα βήματα».

Στα άλλα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, όμως, δημιουργήθηκε τεράστια ένταση, την οποία ξεκίνησε ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας. Συγκεκριμένα, όταν πήρε το λόγο κατέκρινε τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή για το γεγονός ότι δέχθηκε να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Λεωφόρο. Ο Υφυπουργός επανέλαβε αυτό που είπε και στον Γιάννη Αλαφούζο, πως δεν μπορούσε να αδιαφορήσει στην κλήση του, ανεξάρτητα με όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, την Ε.Ε.Α. και τη δικαιοσύνη. Ο Κωνσταντινέας τότε τον ρώτησε αν θα έπρεπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης να απαντήσει σε τυχόν κλήση του Κουφοντίνα και επικράτησε χάβρα!

Ο ήδη εκνευρισμένος Σταύρος Κοντονής δέχθηκε στη συνέχεια τα πυρά από την Ελένη Αυλωνίτου ή οποία τον κατέκρινε για τον τρόπο που χειρίζεται η Πολιτεία την υπόθεση του κλειστού του Γαλατσίου και τότε έφυγε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. Οικογενειακά καυγαδάκια, λοιπόν, στο ΣΥΡΙΖΑ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα