Εξετάζει το γήπεδο της Μίλτον Κέινς η Τότεναμ!

Το γήπεδο της Μίλτον Κέινς αποτελεί μία από τις επιλογές της Τότεναμ για την περίοδο 2017-2018, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την παράταση κατά ένα χρόνο της παράδοσης του νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο τεχνικός των «πετεινών», Μαουρίτσιο Ποσετίνο, κατονόμασε το γήπεδο της Μίλτον Κέινς ως μία από τις εναλλακτικές που έχουν στα υπόψιν τους, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε. Το νέο γήπεδο της Τότεναμ, χωρητικότητας 56 χιλιάδων θέσεων, θα είναι έτοιμο για την περίοδο 2018-2019, ενώ οι αρχικοί υπολογισμοί τοποθετούσαν την παράδοσή του έναν χρόνο νωρίτερα.

Ο Ποσετίνο αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Πιστεύω πως οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, μόνο οφέλη μπορεί να δώσει στο σύλλογο. Βρέθηκα στο γήπεδο της Μίλτον Κέινς για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο του Capital One Cup. Ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Είναι ένα πολύ καλό γήπεδο, με πολύ καλές εγκαταστάσεις. Είναι και αυτό μία από τις επιλογές μας. Χρειάζεται να μιλήσουμε αρκετά μεταξύ μας για το συγκεκριμένο ζήτημα, διότι επιβάλλεται να συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες που μας αφορούν, όπως τις διαφορετικότητες των ομάδων και τη συμπεριφορά των οπαδών τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα