Επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Άρωμα τρομοκρατίας είχε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  άγνωστοι πυροβόλησαν, μεταξύ πέντε με επτά τα ξημερώματα της Κυριακής,  προς τα γραφεία, από την  πίσω πλευρά του κτηρίου που βλέπει στην οδό Μαυρομιχάλη.   Η επίθεση έγινε αντιληπτή, όταν την Κυριακή βρέθηκαν σφαίρες από αυτόματο όπλο (πιθανότατα καλάσνικοφ)  και 2 βολίδες  στο δεύτερο όροφο στο γραφείο του Χρήστου Πρωτόπαπα και στον τρίτο όροφο οπού είναι ο χώρος συσκέψεων.

Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη που σημειώνεται,  αφού προηγήθηκε αυτή στις 03/04/1999 στην περιοχή του Γαλατσίου, όταν εκτοξεύτηκε ρουκέτα από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

 

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται»

 Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα που δέχτηκαν τα κεντρικά του γραφεία του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

«Επίθεση με πυροβόλο όπλο δέχθηκαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες από την πίσω πλευρά ο δεύτερος και τρίτος όροφος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ (Χαρ. Τρικούπη 50). Το σοβαρό αυτό περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: «Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Απαντά με την συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια».

«Το ίδιο ζητούμε από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να υπονομευτεί, αλλά θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την δημοκρατική ομαλότητα στον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, με δήλωση του στο newpost.gr ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, είπε πως το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να αγωνίζεται.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα