Επανέρχεται το 2016 με πρόταση σοκ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας contra.gr ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και μάλιστα η ομάδα της Καταλονίας σκοπεύει να του κάνει επίσημη πρόταση συνεργασίας του χρόνου το καλοκαίρι, όταν θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής μπορεί να δήλωσε πρόσφατα πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά και η Μπαρτσελόνα δεν είναι αμελητέα περίπτωση, ενώ  οι «μπλαουγκράνα» τον θέλουν από τότε που έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μάλιστα όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.

Το δημοσίευμα μάλιστα μιλάει για έτοιμη πρόταση διάρκειας 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ! Ο Σπανούλης είναι 33 ετών, του χρόνου θα είναι 34, αλλά φαίνεται πως οι Καταλανοί εμπιστεύονται τις δυνατότητές του, γνωρίζοντας άλλωστε πως έπαψε να είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα το επόμενο καλοκαίρι, ενώ το θέμα έχει και οικογενειακές προεκτάσεις, αφού ο Βασίλης ίσως να μη θέλει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και να αρκεστεί με μία πρόταση του Ολυμπιακού που να κυμαίνεται στα σημερινά δεδομένα, δηλαδή κοντά στα 2,3 εκ. ευρώ! Υπομονή και το ερχόμενο καλοκαίρι θα μάθουμε τις προθέσεις του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και του ίδιου του Βασίλη Σπανούλη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα