Επιβεβαίωση για Φινμπόγκασον από Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Ισλανδό μέσο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, δηλώνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, πως παρακολουθούν τον παίκτη εδώ και έναν χρόνο.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή τις επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Πειραιά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι υπάρχουν επαφές με την πλευρά του Ισλανδού, αλλά δεν είναι η μοναδική λύση για τη θέση που αγωνίζεται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ κι έναν χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε. Σε αυτή τη θέση κοιτάζουμε κι άλλους παίκτες, αλλά αυτός είναι από τους καλύτερους που εξετάζουμε. Σίγουρα έχουμε κάνει πολλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν προβλήματα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουμε προσφέρει πολλά, τόσο με τις ακαδημίες και τις σχολές ποδοσφαίρου μας, όσο και με τα συνεργαζόμενα ερασιτεχνικά σωματεία στον Πειραιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα