Συμμετοχή του «Συνηγόρου του Πελάτη» της ΕΤΕ στο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Ombudsman

 Το παρών στο ετήσιο συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Ombudsman έδωσε ο Θεσμός του «Συνηγόρου του Πελάτη» της Εθνικής Τράπεζας. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Nτένβερ και συμμετείχαν  εκπρόσωποι επιχειρήσεων, κρατικών φορέων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο.

 Πιο συγκεκριμένα, οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών, η «Συνήγορος του Πελάτη» της Εθνικής Τράπεζας, η οποία συμμετέχει στην Επιτροπή Διεθνών Θεμάτων της Ένωσης, παρουσίασε το θέμα «Χτίζοντας την εμπιστοσύνη σε καιρούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης».

Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «το Γραφείο του ΄Συνηγόρου του Πελάτη΄ (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9007501, ηλεκτρονική διεύθυνση: sinigoros@nbg.gr), που έχει συστήσει η Εθνική Τράπεζα, προσφέρει τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν ενώ η εμπειρία και η κατάρτιση των στελεχών του εγγυώνται την γρήγορη και αποτελεσματική εξέταση των υποθέσεων δίνοντας την απαιτούμενη προσοχή στην ανθρώπινη διάσταση και τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε περίπτωσης».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα