“Επικίνδυνοι και ανίκανοι οι κυβερνώντες”

Επικίνδυνους και ανίκανους χαρακτήρισε τους κυβερνώντες ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας τόνισε ακόμα ότι η χώρα συνεχίζει να πορεύεται στο άγνωστο με πυξίδα την ανασφάλεια ενώ υπογραμμίζει πως δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συντονιστούν οι νέοι υπουργοί στους ρυθμούς του μνημονίου που ψηφίσανε και να χορέψουν στους ήχους μιας σκληρής συντηρητικής πολιτικής.

 

Μιας πολιτικής που στοχοποιεί ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην κοινωνία, διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και υπόσχεται ακόμη περισσότερα «δάκρυα και πόνο» στους Έλληνες πολίτες.

«Η υπερφορολόγηση μπαίνει στο στάδιο της υλοποίησης, την ίδια στιγμή που επικίνδυνοι σχεδιασμοί καταργούν συντάξεις και μετατρέπουν τους απόμαχους της ζωής σε πειραματόζωα.

Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα βρίσκονται αντιμέτωποι με τα πραγματικά αποτελέσματα της κρίσης, για τα οποία η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου σφυρίζει αδιάφορα, η ανεργία εξακοντίζεται σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, οι επαγγελματίες δέχονται τα τελειωτικό χτύπημα με την αυξημένη προκαταβολή φόρου σε συνθήκες πλήρους διάλυσης της αγοράς, ενώ στην ύπαιθρο οι αγρότες αντιμετωπίζουν μια πρωτοφανή επίθεση πέρα και έξω από κάθε λογική» αναφέρει ο κ. Παναγιωτακόπουλος και συμπληρώνει:

«Οι αναφορές και παρακλήσεις στην εύρεση «ισοδυνάμων» καταδεικνύουν την έλλειψη οποιουδήποτε σοβαρού σχεδιασμού, ενώ η περίπτωση με τον αυξημένο Φ.Π.Α. στην εκπαίδευση αναδεικνύει όλο το εύρος του ερασιτεχνισμού με τον οποίο η Κυβέρνηση σχεδιάζει τις πολιτικές της παρεμβάσεις.

Είναι για κλάματα, είναι επικίνδυνοι και ανίκανοι, είναι εχθροί της λογικής, της κοινωνίας, του ίδιου του λαού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα