Επιμένει η Αραβανή: “Είμαι μόνη μου”

Ενθουσιασμένη που ξεκινάει ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ είναι η Ευαγγελία Αραβανή, την οποία θα βλέπουμε στα backstage του X-Factor. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα Real Life και αναφέρθηκε επίσης στις φήμες περί σχέσης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αληθεύουν.

“Είμαι μόνη μου! “Έχω αποφασίσει ότι δεν θα μπαίνω κάθε φορά στην διαδικασία να απολογούμαι ή να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, γιατί με έχει κουράσει. Τελικά, όσο πιο πολύ ασχολείσαι το κάνεις χειρότερο”, σχολίασε η Ευαγγελία Αραβανή κι έσπευσε να συμπληρώσει:

“Είναι και λίγο αστείο να μην μπορεί ένας άνθρωπος να βγει και να διασκεδάσει με μια οποιαδήποτε παρέα χωρίς να του χρεώνουν και μια σχέση. Ξέρω ότι είναι μέρος της δουλειάς που κάνουμε, να ασχολούνται και με τα προσωπικά μας. Το ότι έχω μιλήσει στο παρελθόν, μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ κι έτσι αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπώ ποτέ τίποτα. Απλά θα πω ότι είμαι μόνη μου!”.

Σε ερώτηση για το νέο της τηλεοπτικό βήμα τόνισε: “Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι μέρος του. Είναι ένας ρόλος δύσκολος γιατί πρέπει να είμαι δίπλα στον κάθε παίκτη που μπορεί να είναι και στενοχωρημένος. Υπάρχει αγωνία στο παιχνίδι”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα