Επιμένουν οι Τούρκοι για Αβραάμ!

Ξεκίνησε ως σενάριο, αλλά όπως φαίνεται εξελίσσεται και ενδεχομένως να επιβεβαιωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή στην Ελλάδα, μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό, στην Τράμπζονσπορ. Η εμμονή των Τούρκων δημοσιογράφων αποδίδεται στην πληροφόρηση που υπάρχει από τον σύλλογο της Τραπεζούντας, αλλά και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Στις τελευταίες αναφορές του, ο τουρκικός Τύπος παρουσιάζει τον έμπειρο στόπερ να βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ελληνικών ομάδων. Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησε σενάριο περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό, ενδεχόμενο το οποίο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, με δεδομένες τις κάκιστες σχέσεις του παίκτη με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Στην ιστοσελίδα «Haber61.NET», κατονομάζονται ως «μνηστήρες» οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Skoda Ξάνθη. Ωστόσο, το σενάριο δείχνει πολύ… προχωρημένο για τα δεδομένα των τριών ομάδων, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του Αβραάμ Παπαδόπουλου αγγίζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι Ατρόμητος και Ξάνθη τίθενται εκ των προτέρων εκτός… μάχης, ενώ και ο ΠΑΟΚ θεωρείται αδύνατο να προσφέρει κάτι ανάλογο σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα