Επιστρέφει ο Νταγκότε για την Άρσεναλ!

Επενδυτές από την Ασία, την Αμερική, την Αραβία και την Ευρώπη που να ενδιαφέρονται για μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες γνωρίζουμε, όμως τώρα φαίνεται ότι η… μόδα διαδίδεται και στην Αφρική.

Ο Νιγηριανός μεγιστάνας, Αλίκο Νταγκότε, ο οποίος είχε προσπαθήσει και πριν από πέντε χρόνια να αποκτήσει μετοχές της Άρσεναλ, επανέλαβε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον για την λονδρέζικη ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών των «κανονιέρηδων» είναι μέρος του επενδυτικών του σκέψεων  που φτάνουν σε ποσό τα 16 δισ. ευρώ!

Ο Νταγκότε σε δηλώσεις του υπογράμμισε: «Ελπίζω ακόμη ότι κάποια μέρα και στην κατάλληλη στιγμή θα αγοράσω την ομάδα. Μπορεί να το κάνω, αλλά όχι σε κάποια τρελή τιμή, αλλά σε κάποια που οι τωρινοί μέτοχοι δεν θα μπορούν να πουν όχι. Ξέρω τη στρατηγική μου. Έχουμε στα σκαριά επενδύσεις 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα χρόνια και τώρα θέλω να φτάσω τις επιχειρήσεις μου σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Όταν θα τελειώσω με αυτό, ίσως να ξανακάνω πρόταση για την Άρσεναλ».

Σήμερα, το 66,7% των μετοχών της Άρσεναλ ανήκει στον Αμερικάνο Σταν Κροένκε και το 33,3% στον Ουζμπέκο Αλίσερ Ουσμάνοφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα