Επιτυχημένη η πρόβα εκλογών στο υπουργείο Εσωτερικών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γενική δοκιμή στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές της Κυριακής.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχάλης Θεοχαρίδης επιθεώρησε τους χώρους όπου θα χτυπά η καρδιά της εκλογικής διαδικασίας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιάννη Ιωαννίδη, Υπηρεσιακούς παράγοντες και τη Διοίκηση της Singular Logic.

Μετά το τέλος της γενικής δοκιμής ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχάλης Θεοχαρίδης δήλωσε πως «μετά από επίπονες προσπάθειες του συνόλου των υπαλλήλων και των στελεχών του, το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις ενέργειες για την ομαλή και άψογη διεξαγωγή της ψηφοφορίας κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και για την έγκαιρη και ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων.»

Κατά την πρόβα των εκλογών δοκιμάζονται τα συστήματα μετάδοσης των αποτελεσμάτων ενώ επιβεβαιώνεται η σωστή επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών με τους συναδέλφους τους στις Περιφερειακές Ενότητες.

 

Κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής γίνεται η αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων από τις Περιφέρειες. Τα αποτελέσματα συλλέγονται από τους Υπαλλήλους του Υπουργείου και καταχωρούνται στα πληροφοριακά συστήματα της Singular Logic.

Με αυτόν τον τρόπο καταγράφονται τα όποια προβλήματα, λάθη ή αδυναμίες έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα