ΕΠΟ: Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης

Το πρόσωπο που θα αναλάβει επικεφαλής της κίνησης εναντίον της νυν διοίκησης της ΕΠΟ και θα διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές του Οκτωβρίου, θα αναδειχθεί το Σάββατο (20/8), σε συγκέντρωση των ενώσεων της αντιπολίτευσης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Υποψήφιος για να πάρει το χρίσμα των Ενώσεων θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδόνιας, Ευ. Γραμμένος, που έχει ήδη το ρόλο του συντονιστή της Αντιπολίτευσης.

Στη συγκέντρωση των Ενώσεων δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες υποψηφιότητες, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευ. Γραμμένος, δικηγόρος στο επάγγελμα, φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις. Είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης, ανήκει διαχρονικά στην αντιπολίτευση και είναι άφθαρτος αφού δεν είχε ποτέ κανένα αξίωμα στην διοίκηση της ΕΠΟ. Επίσης ο Γραμμένος έχει καλές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού.

Από τη συνάντηση αναμένεται να προκύψει μια οιονεί διακήρυξη με τις Αρχές όλων όσοι επιθυμούν αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ έπειτα από 20 χρόνια συστηματικής κυριαρχίας με αλλαγές σε πρόωπα που ακολουθούσαν την ίδια πολιτική.

Στη συνάντηση θα κληθούν οι 21 Ενώσεις που καταψήφισαν στη ΓΣ του Ιουνίου τον διοικητικό απολογισμό του Γκιρτζίκη. Πρόκειται για τις ΕΠΣ Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Λάρισας, Φθιώτιδας, Δράμας, Ξάνθης, Πρέβεζας/Λευκάδας, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Ζακύνθου, Σάμου, Λέσβου, Ηπείρου, Κιλκίς, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνης και Πέλλας.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κληθούν και οι Ενώσεις που καταψήφισαν κατά πλειοψηφία τον διοικητικό απολογισμό του Γκιρτζίκη ήτοι οι ΕΠΣ Φωκίδας, Σερρών, Σάλας και Αργολίδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα