Ερωτικά ραντεβού παντρεμένου Βρετανού βουλευτή με ζιγκολό! (βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία μετά την αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας «Mirror» για καυτά ραντεβού παντρεμένου βουλευτή, πατέρα δύο παιδιών, με 2 άνδρες ζιγκολό.  Πρόκειται για τον βουλευτή των Εργατικών Κιθ Βαζ που κανόνιζε ραντεβού για σεξ .

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mirror», ο Βρετανός βουλευτής πριν από οκτώ ημέρες είχε συνάντηση με δύο άνδρες, με τους οποίους θα έκανε σεξ επί πληρωμή.

Ο Κιθ Βαζ, σε συνομιλία τους μέσω μηνυμάτων, ζητά από τους άνδρες να φέρουν μαζί τους poppers, είδος ναρκωτικού, ενώ αναφέρει πως έχει κάνει σεξ, χωρίς προφυλάξεις.

«Προσπάθησε να φέρεις poppers», έγραψε στον επαγγελματία ο βουλευτής.

Ο βουλευτής έδινε ραντεβού με διάφορους επαγγελματίες σε δικό του διαμέρισμα, το οποίο απέχει μισό χιλιόμετρο από τη βίλα, που ζει με την οικογένειά του.

Το διαμέρισμα το αγόρασε τον Ιούνιο για 387.000 λίρες.

Και τρίτος στα ερωτικά παιχνίδια

Όταν ο βουλευτής πληροφορήθηκε πως θα συμμετάσχει και ένας Ρουμάνος στα ερωτικά τους παιχνίδια, έγραψε:

«Πώς θα γίνει; Θες να τον γ@@@@@@ς. πρώτα ή όλοι μαζί;». Έπειτα ρώτησε αν του αρέσουν τα poppers και αν μιλάει αγγλικά.

Όπως σημειώνει η «Mirror», οι δύο άνδρες έφτασαν στο διαμέρισμα στις 11:30 μ.μ., με τον Βαζ να κάνει επίμονες ερωτήσεις για τον Ρουμάνο.

«Τι ώρα θα έρθει; Ξέρει τη διεύθυνση; Έχει πάει με πολλούς πελάτες; Πώς είναι; Έχετε φωτογραφίες του;».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας από τους επαγγελματίες ήταν λίγο πιο διστακτικός στη συμμετοχή του στο ερωτικό παιχνίδι, με τον βουλευτή να του απαντά πως «πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχεις!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα