Ετήσια ανάπτυξη 20% για το Alliott Group

Στην 13η θέση βρίσκεται η διεθνής συμμαχία ανεξάρτητων γραφείων λογιστικών, φοροτεχνικών και νομικών υπηρεσιών Alliott Groupσύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη του διεθνούς έγκριτου οικονομικού περιοδικού Accountancy Age.

Σύμφωνα με την κατάταξη, το Alliott Group παρουσίασε αύξηση 20% σε σχέση με πέρυσι, φθάνοντας τα 679 εκατομμύρια δολάρια. Τα στοιχεία που συνέλεξε το περιοδικό Accountancy Age, υποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος κλάδος έχει παρουσιάσει ετήσια ανάπτυξη 6% σε παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό σε μία περίοδο γενικής αβεβαιότητας για την παγκόσμια οικονομία.

Γιάννης Κλεώπας Προεδρος ΔΣ Alliott GroupB low

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, πρόεδρος του ΔΣ του Alliott Group και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., τόνισε:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που για μία ακόμη χρονιά το Alliott Group παρουσίασε μία σταθερά αναπτυξιακή τροχιά. Η αποτελεσματικότητα, η ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχουμε για έναρξη επιχειρήσεων σε διεθνείς αγορές, είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Επίσης αποδεικνύει ότι η στρατηγική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μας οδήγησε σε στρατηγικές συμμαχίες σε νέα κράτη μέλη του δικτύου, διατηρώντας παρουσία σε 66 χώρες».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα