“Εχει κάθε νομιμοποίηση η κυβέρνηση- Πρέπει να προσφύγουμε σε εκλογές”

Μονόδρομο θεωρεί τις πρόωρες εκλογές ο Οδυσσέας Βουδούρης. Ο ανεξάρτητος βουλευτής επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας πως “εχει βυθίσει την κοινωνία στη κρίση και έχει χάσει την νομιμοποίησή της”. Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Real Fm 97,8 για το τι πρόκειται να κάνει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Αυτή η κυβέρνηση βυθίζει την κοινωνία στην κρίση. Έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση με την έννοια ότι δεν εφαρμόζει αυτά για τα οποία οι ψηφοφόροι την ψήφισαν. Πρέπει να προσφύγουμε σε εκλογές για να υπάρξει μια κυβέρνηση η οποία να εφαρμόσει μια άλλη πολιτική και να διαπραγματευθεί με τους εταίρους», σχολίασε αρχικά ο κ. Βουδούρης και συνέχισε:

«Όταν πας σε μια διαπραγμάτευση πρέπει να έχεις ορισμένα όπλα και την δυνατότητα να δημιουργήσεις στον διαπραγματευτή ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο κόσμος πλέον, έχει καταλάβει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μια άλλη κυβέρνηση θα μπορέσει να κάνει θαύματα. Ξέρε όμως ότι αν υπάρχει μια ελπίδα, δεν υπάρχει από την πλευρά του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα