«Ζήσαμε μία πολύ άγρια σεζόν»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Της Αντωνίας Μαραγούσια

Ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha και μέσα από τις στήλες της «Α» υπόσχεται στους τηλεθεατές του «Τούνελ» μία συγκλονιστική 21η χρονιά. Απαντάει, επίσης, γιατί επέλεξε να μείνει στο κανάλι της Κάντζας και ξεχωρίζει τις υποθέσεις που τη σόκαραν. Κυρίες και κύριοι, η Αγγελική Νικολούλη…

Εξαφάνιση, έρευνα, έγκλημα… Λέξεις απόλυτα συνυφασμένες με την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ». Μία εκπομπή-σταθμός στην ελληνική τηλεόραση, που θα συνεχίσει να προβάλλεται από τον Αlpha, καθώς η έμπειρη παρουσιάστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι για ακόμη μία χρονιά.

Παρ’ ότι υπήρξαν προτάσεις που ίσως να ήταν καλύτερες οικονομικά, εκείνη τις αρνήθηκε και εξηγεί για ποιο λόγο ο Alpha ήταν και πάλι η πρώτη της επιλογή: «Κάθε επαγγελματίας έχει κατά καιρούς προτάσεις τις οποίες και ζυγίζει. Προσωπικά, έμεινα στον Alpha γιατί μας δένουν τα χρόνια, η εμπιστοσύνη, είναι οικογενειακό το κλίμα».

Τη ρωτήσαμε για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά που θα είναι και η 21η σεζόν της εκπομπής και αμέσως έλαμψε το πρόσωπό της. Είδαμε την προσμονή, τη δίψα και το πάθος στο βλέμμα της. Άλλωστε, αν δεν είχε μεράκι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή την ψυχοφθόρα εκπομπή για τόσα πολλά χρόνια.

«Μπαίνουμε στον 21ο χρόνο, είναι μία εκπομπή που την ξέρει ο κόσμος, την στηρίζει. Για να παραμένουμε τόσα χρόνια εκεί, πάει να πει πως κάτι κάνουμε. Βοηθάμε για να εντοπίσουμε αγνοούμενους και να εξιχνιάσουμε περιπτώσεις περίεργες», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ εν συνεχεία έκανε έναν μίνι απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία (σ.σ. μέσος όρος τηλεθέασης 26,2%): «Ήταν μία χρονιά πολύ άγρια, καταπιαστήκαμε με υποθέσεις πολύ δύσκολες που ούτε καν μπορούσαμε να τις φανταστούμε. Σκηνοθετημένα εγκλήματα που φαίνονταν σαν αυτοκτονίες ή τροχαία και ήταν τελικά δολοφονίες. Πραγματικά, ζήσαμε μία πολύ άγρια σεζόν».

«Κάθε χρόνο και πιο έμπειροι»

Η αλήθεια είναι ότι το «Φως στο Τούνελ» το παρακολουθούν όλοι με κομμένη την ανάσα. Οι εξελίξεις, οι μαρτυρίες, οι ανατροπές είναι τέτοιες που δεν αφήνουν τους τηλεθεατές αδιάφορους. Την κάθε υπόθεση τη ζουν, είτε γνωρίζουν κάτι γι’ αυτήν, είτε όχι…

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν γεμάτη από συγκλονιστικές υποθέσεις, όπως παραδέχεται η Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν πολλές οι υποθέσεις με τεράστιο ενδιαφέρον και σημαντικές εξελίξεις που μας συγκλόνισαν. Είχαμε και τη δικαστική εξαίρεση στην ιστορία της Κοζάνης με τον Κωστή Πολύζο. Τώρα εκκρεμούν και δίκες σε κάποιες εκ των οποίων είμαι κι εγώ μάρτυρας. Βέβαια, η ιστορία που μας σόκαρε ήταν αυτή της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Ελπίζουμε βέβαια πως θα έχει κάποια νέα εξέλιξη, να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος».

Χαρακτηριστικό του κοινού που παρακολουθεί μανιωδώς την Αγγελική Νικολούλη είναι η ανυπομονησία να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Πολλοί ήδη μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της εκπομπής το ερχόμενο φθινόπωρο. Τι να περιμένει όμως ο κόσμος από το «Φως στο Τούνελ»; Ο λόγος στην ίδια την πρωταγωνίστρια για να γράψει τον επίλογο:

«Να περιμένουν το Τούνελ. Όπως ακριβώς μας ξέρουν, έτσι θα μας δουν. Ανανεωμένους, με καινούργιες έρευνες. Κάθε χρόνος μάς προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία. Μας γνωρίζουν καλά οι τηλεθεατές, σε περιμένει ο άλλος όταν σε ξέρει, εκτιμά τη δουλειά που κάνουμε όλοι.

Θα σε παρακολουθήσει, με κάποια εξέλιξη που πάντα έχει να κάνει με την ποιότητα της δουλειάς σου. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα