Ζητάει 25 εκατομμύρια δολάρια!

Ο δικηγόρος και τραπεζικός επενδυτής Andrew Green κατέθεσε μήνυση στους υπεύθυνους του έργου ο «Λύκος της Wall Street» και ζητάει 25 εκατομμύρια δολάρια αλλά και την άμεση διακοπή της προβολής της ταινίας.

Ο Greene, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν με τον Jordan Belfort (σ.σ συγγραφέα και εμπνευστή του «The Wolf of Wall Street») στη χρηματιστηριακή εταιρία Stratton Oakmont, ισχυρίζεται ότι ο χαρακτήρας του Nicky Rugrat Koskoff είναι βασισμένος πάνω του, και ότι δεν του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται στην ταινία ο Martin Scorsese.

Στο κείμενο της μήνυσης αναφέρεται: «Ο χαρακτήρας του κύριου Greene απεικονίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης στα εταιρικά γραφεία. Επίσης η ταινία περιλαμβάνει άλλες σκηνές που δείχνουν τον χαρακτήρα του κύριου Greene να φέρεται απρόσεκτα και ανήθικα, όπως μια συνεύρεση με μια ιερόδουλη. Ο κύριος Greene θα συνδεθεί μόνιμα με τα εγκλήματα και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της κινηματογραφικής περσόνας του, χωρίς ποτέ να έχει κατηγορηθεί, ανακριθεί ή φυλακιστεί για την αισχρή διαγωγή που φαίνεται να έχει στην ταινία».

Οι υπεύθυνοι της ταινίας και η Paramount δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα κανένα σχόλιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα