Ημίθεος στη Μελβούρνη ο Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης δημιουργεί τον δικό του μύθο στη μακρινή Αυστραλία! Ο διεθνής μέσος θα αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι με τη φανέλα της Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, στη Μελβούρνη, αλλά η ομογένεια τον έχει ανεβάσει στο επίπεδο του ημίθεου, οργανώνοντας μεγάλη κινητοποίηση για την υποδοχή του!

Ο διεθνής χαφ θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γουέστφιλντ κόντρα στη Μέλμπουρν Σίτι, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου. Ο προπονητής της ομάδας, Τζορτζ Κατσάκης, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός και εξέφρασε την κοινή πεποίθηση όλων των ανθρώπων του κλαμπ.

«Όλοι στην ομάδα έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους! Κανείς δεν το πιστεύει! Ολοφάνερα, είμαι ενθουσιασμένος να έχω στη διάθεση μου έναν ποδοσφαιριστή αυτού του μεγέθους και το κυριότερο, να τον προπονήσω. Είναι απίστευτο, είμαι ενθουσιασμένος. Η Μελβούρνη έχει πολλούς Έλληνες ομογενείς και περιμένουν τη συμμετοχή του. Ξέροντας ότι εκπροσωπούμε την ελληνική κοινότητα, ελπίζαμε ότι θα λειτουργούσε σαν μαγνήτης. Ήταν σημαντικό να το πετύχουμε», τόνισε ο ομογενής τεχνικός, συμπληρώνοντας:

«Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια την Εθνική ομάδα, ο Κώστας Κατσουράνης είναι ενθουσιασμένος που βλέπει τον πατριωτισμό που μας διακρίνει στην Αυστραλία. Θέλει να τον βιώσει. Εύχομαι ότι θα συνδεθεί με την περίσταση και θα κερδίσει από αυτή».

Ο Κατσουράνης θα παίξει στον προημιτελικό του Κυπέλλου και εφόσον προκριθεί η Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, τότε θα εξετάσει την προοπτική να πάρει μέρος και στον ημιτελικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα