Η ανάπτυξη του τουρισμού στο επίκεντρο της συνάντησης Κεφαλογιάννη- Τζιτζικώστα

Η ανάπτυξη του τουρισμού και η ανάγκη να υπάρξει βέλτιστη συνεργασία μεταξύ των περιφερειών όλης της χώρας και του υπουργείου Τουρισμού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη  με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η αρμόδια υπουργός τόνισε ότι «η κεντρική Μακεδονία, με πυρήνα της την πόλη της Θεσσαλονίκης, μπορεί τα επόμενα χρόνια να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού»

Η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι το επίπεδο συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το υπουργείο Τουρισμού είναι σε ψηλό επίπεδο και σημείωσε ότι ο περιφερειάρχης έχει σχέδιο, προτάσεις και διάθεση συνεργασίας με το Υπουργείο τουρισμού.

Όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση «είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Χαίρομαι γιατί ο περιφερειάρχης έχει και συγκεκριμένο σχέδιο και προτάσεις και διάθεση συνεργασίας με το υπουργείο Τουρισμού».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα