Η Βίσση και οι επώνυμοι που λατρεύουν τη σαμπάνια (εικόνες)

 

 

Η εταιρεία “MP Premium Enterprise Ltd ” με διεθνή παρουσία στην αντιπροσώπευση και διανομή premium προϊόντων στο χώρο των αλκοολούχων ποτών, λάνσαρε με ένα λαμπερό party την Champagne “D.Rock” και στην Ελλάδα.

Το launch event πραγματοποιήθηκε στο χώρο του “Salon de Bricolage”, ένας χώρος που συνάδει απόλυτα με το concept του Premium αυτού προϊόντος.

Η πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μαριάννα Αναστασάκου υποδέχτηκε προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό – δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο όπου έμειναν έκπληκτοι από την υπέροχη γεύση της σαμπάνιας “D.Rock”, η οποία εκτός των άλλων ξεχωρίζει και εξαιτίας της χειροποίητης – εντυπωσιακής χρυσής φιάλης, διακοσμημένη με 1.000 συνθετικούς “Diamond Crystal” κάνοντας την μοναδική!

Επίσης πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε περιορισμένο αριθμό την συλλεκτική “limited snake edition”, μόλις 110 φιάλες παγκοσμίως.

Η Champagne “D.ROCK” κυκλοφορεί στην Ελλάδα αποκλειστικά από την “MP Premium Enterprise Ltd” σε Brut Gold –  Rose – Blanc de Blancs – White.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα