Η «Γαλατασαράι» επιχείρησε να «αρπάξει» τον Μίτσελ!

Μετά τους μπουκμέικερ που τον θεωρούν ως τον πρώτο υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά από την Τουρκία, παρουσιάζουν τον Μίτσελ Γκονζάλεθ να έχει συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν βάλει ως στόχο τους, να απομακρύνουν τον Ισπανό από τον πάγκο του Ολυμπιακού! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Fotomac», η διοίκηση της Γαλατασαράι όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Μίτσελ Γκονζάλεθ, αλλά έχει συμφωνήσει ήδη μαζί του, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγα 24άωρα από τον πάγκο της ομάδας. Βέβαια, τα σενάρια διαψεύστηκαν από τις εξελίξεις, καθώς στον πάγκο του τουρκικού συλλόγου θα καθίσει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ίδιος ο πρόεδρος της Γαλατά, Ουνάλ Αϊζάλ, ταξίδεψε πριν 10 μέρες στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με τον Ισπανό προπονητή των «ερυθρόλευκων». Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως το θέμα έχει κλείσει και δεν είναι δυνατόν να χαλάσει. Ωστόσο, η σιγουριά τους έπεσε στο κενό, καθώς ο Μίτσελ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν έχει σκοπό να «σπάσει». Στον Ολυμπιακό δεν θέλησαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και προφανώς θα έρθουν σε επαφή με τον Μίτσελ, προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς ισχύει, πριν προβούν, αν το θεωρήσουν αναγκαίο, σε οποιαδήποτε επίσημη θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα