“Η Ελλάδα κερδίζει συμμάχους και αυξάνει την απασχόληση παρά τις ανοησίες της Ν.Δ.”

“Οχι” στην ενεργοποίηση του κόφτη είπε ο Νίκος Παππάς που επιτέθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον real fm στη Νέα Δημοκρατία.

 «Ο κόφτης θα έχει περιεχόμενο για την πιθανότητα να ενεργοποιηθεί. Αν υπολογίσει κανείς και τα 600 εκατ. που δόθηκαν στους συνταξιούχους είχαμε πλεόνασμα κοντά στο 2%», ανέφερε o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και επεσήμανε ότι τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν θα ενεργοποιηθεί.«Όσοι σκέφτονται την καταστροφή θα διαψευστούν», είπε.

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση επεσήμανε ότι: «Η Ελλάδα είναι πολύ πιο ισχυρή αυτή τη φορά. Έχει συμμαχίες. Δεν μπορούσε να τα φανταστεί κανείς αυτά με τον Σαμαρά.Εδώ έχει πυροδοτηθεί μια συζήτηση και η Ελλάδα κερδίζει συμμάχους και αυξάνει την απασχόληση παρά τις ανοησίες της ΝΔ».

Ο κ. Παππάς επεσήμανε ότι ο κόφτης θα κόψει δαπάνες με οριζόντιο τρόπο, αλλά ενεργοποιείται μόνο αν δεν πετύχουμε στόχους στα έσοδα.

Στο ερώτημα αν δεν κλείσει η διαπραγμάτευση ποια θα είναι η επόμενη μέρα απάντησε: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί που θέλουν μια νέα συμφωνία με μέτρα να περάσουν την άποψή τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα