Η Ελληνίδα καλλονή που διεκδικεί τον τίτλο ομορφιάς «Μις ΗΠΑ»: Θα πάθετε πλάκα (εικόνες)

Αποτελεί πρότυπο της ελληνικής ομορφιάς. Με ζουμερές αναλογίες και σπιρτόζικα μάτια, η Ελένα Κουάντρα, στέφθηκε «Μις Πενσυλβάνια» και είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο της «Μις ΗΠΑ». Γεννημένη στην Αμερική από Έλληνες μετανάστες, η εκρηκτική καλλονή, δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της.

«Είμαι μέλος μίας μεγάλης ελληνικής οικογένειας. Μας αρέσει που είμαστε Έλληνες. Μας αρέσει να λέμε σε όλους ότι είμαστε Έλληνες. Αγαπάμε τους ελληνικούς χορούς, το ελληνικό φαγητό. Ό,τι είναι ελληνικό. Αγαπώ την οικογένεια μου, είμαι τόσο περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Θέλω να πάω στην Ελλάδα το καλοκαίρι, να επισκεφτώ τη γιαγιά μου και τον παππού μου που ζει εκεί», εξομολογήθηκε σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media για να ανακοινώσει ότι προετοιμάζεται για τον λαμπερό αμερικανικό διαγωνισμό ομορφιάς.

Το πανέμορφο κορίτσι που τα χαρακτηριστικά της αγγίζουν την τελειότητα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Λίγες μέρες αφού έκλεισα τα τέσσερα χρόνια μου, προσβλήθηκα από μηνιγγίτιδα. Όπως ήταν φυσικό ήταν αναπάντεχο. Με μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο…Ευτυχώς έζησα! Είμαι εδώ. Αλλά δυστυχώς έχασα την ακοή μου και από τα δύο αφτιά μου. Έβαλα κοχλιακό εμφύτευμα (σ.σ ηλεκτρονική συσκευή, η οποία επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους που έχουν υποστεί απώλεια ακοής να ακούσουν καλύτερα), είναι πίσω από το αφτί μου».

2745633_orig

960full-elena-laquatra

PAUSA16v2

δδδδδδδδδδδ

IMG_3707-1024x1024

σσσσα

δδδδδδδδδδδδδδδδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα