Η ΕΠΟ φλερτάρει με Καμάτσο για την Εθνική

Ένα πολύ μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του Φερνάντο Σάντος. Πρόκειται για τον Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, ο οποίος «φλερτάρει» με την ιδέα να αναλάβει το «τιμόνι» της Εθνικής Ανδρών Ποδοσφαίρου!

Πρόκειται για έναν παγκοσμίας κλάσης προπονητή, με μεγάλες περγαμηνές και διακρίσεις τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν τεχνικός. Ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο αγωνίστηκε για 15 χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε 414 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας πολλά πρωταθλήματα, ενώ είχε 81 συμμετοχές στην Εθνική του ομάδα. Σαν τεχνικός έχει δουλέψει – μετρήστε – στις Ράγιο Βαγιεκάνο, Εσπανιόλ, Σεβίλλη, Εθνική Ισπανίας, Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα και στην Εθνική Κίνας.

Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση και το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει εμπειρία από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Οι επαφές, πάντως, της Ομοσπονδίας με τους υποψήφιους συνεχίζονται, ενώ, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Σαρρή, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του Φερνάντο Σάντος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα