Η κατάθεσή της και οι φόβοι για τη μη αποκατάστασή της Μίνας Αρναούτη (βίντεο)

Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του «Ευαγγελισμού» παραμένει η Μίνα Αρναούτη, δίνοντας από τις 18 Φεβρουαρίου μεγάλη μάχη τη ζωή της. Τα σενάρια που ακούγονται όλες αυτές τις μέρες είναι πολλά, καταφέρνοντας να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο για τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η αλήθεια είναι πώς μέχρι στιγμής, δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, παρά μόνο στη μητέρα της, ενώ μόλις εδώ και δύο μέρες γνωρίζει το μοιραίο αποτέλεσμα του τροχαίου που ήταν συνεπιβάτης.

Η 30χρονη φίλη του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, το πρωί της Τετάρτης υποβλήθηκε σε ένα ακόμη σοβαρό χειρουργείο στο πόδι, ενώ όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννης Κωλέτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, μπορεί η νεαρή πολυτραυματίας να είναι καλύτερα, αλλά οι γιατροί φοβούνται το ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

Με τον πόλεμο για τις αποζημιώσεις να συνεχίζονται, και τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, ο δικηγόρος της οικογένειάς της, ξεκαθάρισε πώς ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση, αφού δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της τραχειοστομίας που της έχουν κάνει.

Το σοκ από το τροχαίο είναι μεγάλο και η Μίνα Αρναούτη θυμάται το περιστατικό, πώς έγινε και ποιος οδηγούσε, αλλά οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα