«Η μάνα μου με έμαθε πώς να κάνω στοματικό σεξ»: Δήλωση-σοκ πασίγνωστου ηθοποιού (εικόνα)

Ένα διαφορετικό μάθημα από αυτό που δίνουν καθημερινά οι γονείς στα παιδιά τους, βίωσε στα παιδικά του χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός  που φαίνεται πώς τον έχει σημαδέψει μέχρι και σήμερα. Ε δεν είναι και λίγο πράγμα η ίδια η μητέρα σου να σε μαθητεύει στο σεξ και να σου δείχνει  πώς να κάνεις καλό στοματικό σεξ σε μία γυναίκα. Όλα αυτά εξομολογήθηκε ο Άντονι Άντερσον καλεσμένος σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή.

«Η μητέρα μου, μου έπαθε πώς να πηγαίνω “στα χαμηλά”. Μου έμαθε ως να κάνω στοματικό σεξ Conan!», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια περιέγραψε πώς έγινε η πρώτη τους φορά, κάνοντας μέχρι και τον παρουσιαστή να ξαφνιάζεται και να κοκκινίζει.

«Είχα μόλις επιστρέψει σπίτι από το κολλέγιο και καθόμασταν με την οικογένειά μου, φίλους και τις κοπέλες τους. Δεν έμαθε μόνο σε εμένα, τους αδερφούς μου και τους φίλους μου, αλλά και στις κοπέλες που ήταν εκεί πώς να κάνουν ό,τι… χρειάζονται!».

Μάλιστα μίλησε και για πλούσια συλλογή βίντεο, την οποία έδειξε η μητέρα του στον ίδιο και σε φίλους του. Μέσα από αυτές τις προβολές όλοι έμαθαν ορισμένα νέα «κόλπα» με τις γυναίκες!

attends the 46th Annual NAACP Image Awards on February 6, 2015 in Pasadena, California.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα