Το «φεύγει – μένω» του Αραούχο

Θέμα αποχώρησης του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ, «ανοίγει» με δημοσίευμα της η εφημερίδα «AS». Οι Ισπανοί, υποστηρίζουν πως ο Αργεντινός νοσταλγεί την οικογένεια του και επιθυμεί να ξαναγυρίσει κοντά της. Και μάλιστα, άμεσα. Στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ίδιος – καθ’ οδό για το Αγρίνιο -διέψευσε το δημοσίευμα. Υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Η επιθυμία του Αραούχο για επιστροφή επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά, παρουσιάζεται – στο σχετικό δημοσίευμα – τόσο μεγάλη, που φέρεται διατεθειμένος να υπογράψει συμφωνητικό με πολύ αυστηρούς όρους. Πείθοντας τη Λας Πάλμας να «ξεχάσει» τα σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, στα οποία είχε υποπέσει. Και αποτέλεσαν την αιτία δανεισμού του στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, φέρεται να συμφωνεί με την επιστροφή. Πάντως η τελική απόφαση ανήκει στον Πάκο Χέμεθ. Ο οποίος, θα αναλάβει τις επόμενες μέρες την τεχνική ηγεσία.

Πάντως ο 25χρονος, διέψευσε ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του στη Λας Πάλμας. Το δημοσίευμα, όπως είναι φυσικό, απασχόλησε την «κιτρινόμαυρη» πλευρά. Τέθηκε, λοιπόν, υπόψη του Αργεντινού. Ο οποίος, σχολίασε: «Το μυαλό μου είναι στην ομάδα μου, δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν με απασχολεί τι γράφεται». Και από την πλευρά της Ένωσης, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και επισημαίνουν, επιπλέον, πως η Λας Πάλμας δεν μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο δανεισμού που υπογράφτηκε το καλοκαίρι.

Αν τα γραφόμενα στην «AS» είναι αληθή, τότε αιτιολογείται – σε μεγάλο βαθμό – η συμπεριφορά του, εντός παιδιάς. Ο «Chino», δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό του και τη στενή επαφή που είχε με τα δίχτυα. Παρουσιάζεται με πολλά νεύρα, έλλειψη «καθαρού μυαλού» και συγκέντρωσης. Με αποτέλεσμα να μη σκοράρει όπως και όσο – έχει αποδείξει ότι – μπορεί.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα