“Η οικονομία δεν σώζεται με δώρα”

Νέα δυσβάσταχτα μέτρα στις πλάτες του ελληνικού λαού “βλέπει” ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο «Ε» το πρωί του Σαββάτου αφού όπως είπε “η οικονομία δεν σώζεται με δώρα”. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εμφανίστηκε ξανά ενοχλημένος από τον αποκλεισμό του από το δείπνο με τον Μπαράκ Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο 

«Δέχθηκα τηλέφωνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μου είπε ότι θα εφαρμοστεί ένα νέο πρωτόκολλο στο οποίο δεν θα παραβρίσκομαι εγώ.Αφού απέκλεισαν εμένα έπρεπε μετά να μην παρευρίσκονται και η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως και έγινε¨είπε αρχικά ο Βασίλης Λεβέντης και συνέχισε: “Τον Τσίπρα δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί ήμουν πολύ εκνευρισμένος για το θέμα αυτό”.

Αναφερόμενος στην πορεία της οικονομία και το χρέος ο κ Λεβέντης υποστήριξε οτι «εφόσον έχουμε κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις υπάρξει ρύθμιση του ελληνικού χρέους το 2018 και όχι πιο νωρίς, αν και ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να μείνουν στην εξουσία τα υπογράφουν όλα, ροκανίζουν χρόνο» υπογράμμισε.

Προέβλεψε μάλιστα ότι «θα έρθουν δυστυχώς και άλλα μέτρα καθώς η οικονομία δεν σώζεται με δώρα» ενώ συμφώνησε με τον υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι «αυτά που λέει ο κ. Τσακαλώτος είναι σωστά».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι «οι επενδύσεις δεν πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα λόγω της μη ύπαρξης πολιτικής σταθερότητας και του δυσβάσταχτου φορολογικού τοπίου που υπάρχει στη χώρα μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα