Η ροκ ιέρεια της 7η τέχνης

Η 6η Απριλίου πλησιάζει και τα εκατομμύρια των φανατικών θεατών μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, του «Game of thrones», αναμένουν εναγωνίως την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου.

Στην Αμερική η σειρά χτυπάει κόκκινο αφού, ενδεικτικά, 5.390.000 θεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Η Natalie Dormer που παίζει το ρόλο της Lady Margaery, τα είδε όλα αυτά και αποφάσισε να «ικανοποιήσει» τους φαν της κάνοντας μια γυμνή φωτογράφιση στο περιοδικό GQ.

Ο γυμνισμός βέβαια δεν είναι σπάνιο είδος στην επική σειρά, και όμως η τόπλες φωτογράφηση της Natalie δεν είναι κάτι που το κοινό έχει δει σε κάποιο από τα πανίσχυρα βασίλεια.

Η 32χρονη ηθοποιός, είναι μια αποκάλυψη που σαρώνει στη σειρά της HBO, ενώ στη φωτογράφιση τα πυρόξανθα μακριά μαλλιά της και η πανκ αισθητική της με το μισό ξυρισμένο κεφάλι την μετατρέπουν σε μια ροκ ιέρεια.

Η καλλονή ηθοποιός εγκρίθηκε και για τον επερχόμενο ρόλο της ως Cressida στις επόμενες συνέχειες της ταινίας «Αγώνες Πείνας». «Μου αρέσει να βγαίνω έξω από τη ζώνη ασφάλειας», ανέφερε, μεταξύ άλλων στο περιοδικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα