“Η υποψηφιότητά μου δεν έχει κανένα ταξικό χρώμα”

Στα όσα τον κατηγορούν περί  νεοφιλελευθερισμού αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.«Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος. Η υποψηφιότητά μου δεν έχει κανένα ταξικό χρώμα»,τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.  διαβεβαιώνοντας ότι ως άνθρωπος αποφεύγει τα άκρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχεται ότι η πολιτική των απολύσεων της κυβέρνησης Σαμαρά υπήρξε εσφαλμένη, ενώ υπογραμμίζει ότι για τους ασθενέστερους ενδιαφέρεται πραγματικά εκείνος που αγωνίζεται για την ανάπτυξη και την αύξηση της απασχόλησης.

Σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική», ο πρώην υπουργός απαντά στο «χρίσμα» Καραμανλή προς τον κ. Μεϊμαράκη, επισημαίνοντας ότι η εποχή των προσωπικοτήτων που επηρέαζαν μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων παρήλθε ανεπιστρεπτί.

Ο ίδιος δηλώνει επίσης ότι οι συζητήσεις περί οικουμενικής που εμπλέκουν τον Κώστα Καραμανλή δεν απηχούν τις απόψεις του μέσου νεοδημοκράτη και ξεκαθαρίζει ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζει απότοκο της «τραγικής πολιτικής» που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα