Η L’Wren Scott άφησε τα πάντα στον γερόλυκο της ροκ

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας L’Wren Scott που έβαλε τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό την περασμένη εβδομάδα, άφησε μια απλή διαθήκη, με την οποία παραχωρεί τα πάντα στον γερόλυκο της ροκ, Mick Jagger όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Post.

«Δίνω όλα μου τα κοσμήματα, ρούχα, έπιπλα του σπιτιού και αντικείμενα, προσωπικά είδη και άλλα αντικείμενα προσωπικής φύσης ή ενδιαφέροντος σε κάθε μορφής ιδιοκτησία που δεν αναφέρονται συγκεκριμένα σε αυτή τη διαθήκη, μαζί με την ασφάλεια της ιδιοκτησίας μου στον Μίκαελ Φίλιπ Τζάγκερ», γράφει η L’Wren Scott στη διαθήκη της και συνεχίζει «αφήνω όλη μου την περιουσία σε ακίνητα στον Μίκαελ Φίλιπ Τζάγκερ».

Φαίνεται πως με τη διαθήκη της αυτή, η L’Wren Scott, δεν ήθελε να μείνει τίποτα στον αδερφό και στην αδερφή της, με τους οποίους είχε αποξενωθεί, όπως επίσης και πως η αυτοκτονία της δεν ήταν μια παρορμητική κίνηση.

Τα έγγραφα της διαθήκης της περιλαμβάνουν αποδείξεις ότι η περιουσία της ανέρχεται στα εννιά εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το συνολικό ποσό που η σχεδιάστρια όφειλε στους πιστωτές της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα