Ηalloween ήταν και πέρασε

Είναι γιορτή που την περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία κυρίως στις ΗΠΑ. Το Halloween δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν και φυσικά από τους διάσημους, οι οποίοι προετοιμάζουν τις εμφανίσεις τους μήνες πριν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όλοι τους κλείνουν κοστούμια, μαλλιά και μακιγιάζ, προκειμένου να προσομοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στους ήρωες που έχουν επιλέξει.

Η καυτή Κάιλι Τζένερ μεταμορφώθηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία σε Κριστίνα Αγκιλέρα, παίρνοντας μάλιστα και τα εύσημα της γνωστής τραγουδίστριας.

kylie

Η αδερφή της, Κένταλ Τζένερ έκανε μία πολύ hot εμφάνιση, έχοντας μεταμφιεστεί σε γυναίκα – dominatrice, κλέβοντας έτσι τις εντυπώσεις στο πάρτι της Κate Hudson. Η οικοδέσποινα από την άλλη προτίμησε μία μακριά φούστα κι ένα εντυπωσιακό πανωφόρι που άφηνε τους κοιλιακούς της ακάλυπτους.

kendalljenner

katejudson

Χαμό προκάλεσαν στη Νέα Υόρκη τα μοντέλα της Victoria’s Secret Ζοζεφίν Σκράιβερ,  Μάρθα Χαντ, Σάρα Σαμπάιο με την τελευταία ειδικά να είναι αγνώριστη, ντυμένη ως το κοριτσάκι από την ταινία “Ring”.

models

modelsss

sara

shanina

Oλόκληρη η οικογένεια της Μπιγιονσέ μεταμφιέστηκε για το πάρτι που διοργάνωσε, στη φωτογραφία η δημοφιλής τραγουδίστρια με τη μητέρα και την κόρη της.

beyonce

arielwinter

demilovato

courtney

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα