Θέλει… Βενγκέρ ο Αρντά Τουράν

Τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ δρομολογεί ο ακραίος χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αρντά Τουράν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Ο διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής αποτελεί βασικό στέλεχος των Μαδριλένων, οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στην Primera Division. Κατά το παρελθόν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, αλλά δεν είχαν ευοδωθεί οι επαφές του.

Ο μάνατζέρ του, Αχμέτ Μπουλούτ, δήλωσε σε ισπανικά ΜΜΕ, πως ο πελάτης του επιθυμεί να δουλέψει με τον Αρσέν Βενγκέρ και να φορέσει τη φανέλα των «κανονιέρηδων» της Αγγλίας. Παρόλα αυτά, ο Τούρκος ατζέντης διευκρίνισε πως ο Τουράν είναι βασικό στέλεχος της Ατλέτικο και δεν σκοπεύει να φύγει άμεσα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ανανέωσε μέχρι το 2017 τη συνεργασία του με τους Ισπανούς μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Παρόλα αυτά, ο ατζέντης του θέτει – εμμέσως πλην σαφώς – θέμα μετακίνησής του, εξωτερικεύοντας την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεργαστεί με τον Αλσατό προπονητή της Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα